Здравје

Здравје

Една година секое утро пиела вода со мед и лимон: Она што и се случило, ги изненадило и докторите!

Последниве години толку се зборува за консумацијата на млака вода со лимон, поради што една жена решила да ја испита ефикасноста на оваа напивка. Еве и што открила… Американката Кристал Дејвис одлучила секое утро на […]

Здравје

Една недела пиев сок од кисели краставчки: Резултатот е неверојатен, еве што ми се случуваше од ден во ден

Редовно трчам на маратони, но единствена работа никогаш не ми била јасна зошто на маратонците им даваат да пијат сок од кисели краставички? Најверојатно затоа што сигурно има некое влијание на тренингот и вежбањето, но […]

Здравје

Тајна стара 5000 години: Еднаш годишно испијте го ова и нема да бидете болни

Уште пред 5000 години, еден тибетски монах открил и запишал рецепт за домашен напиток, кој се зема еднаш годишно и обезбедува добро здравје во следните 365 дена! Многу експерти го проучувале и дошле до заклучок […]