БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ: Вторник утре ќе ви биде ужасен ден, уште од утрото овие знаци да се пазат од нож в грб

Knife and back

Рак

Ова е еден напорен ден за вас, бидејќи позицијата на Месечината воопшто не ви одговара. Можете да бидете незадоволни и од развојот на ситуацијата на финансиски план. Не би требало премногу да се нервирате поради ставот на еден Овен или однесувањето на некој Стрелец или Водолија.

Уверени сте дека можете ситуацијата да ја завртите во ваша корист. Не се потпирајте на ветувањата на некој кој повеќе пати ве изневерил и внимавајте да не ви забоде нож во грб!

Стрелец

Нека не ве загрижува досегашната неповолна финансиска состојба затоа што таа почнува да се подобрува. Вашето здравје е повеќе од добро. Проблемите во љубовта ќе ви го одвлечат вниманието и ќе ви го одземат времето за извршување на бизнис обврските, а тоа може да го искорист некој ваш колега кој може да ви забоде нож од зад грб.

Loading...
Loading...