Здравје

ЛЕКАРИТЕ ВО ШОК! Овој производ убива 93% од клетките на ракот на дебелото црево

  Ракот на дебелото црево е една од најчестите форми на рак кај мажите и жените. Но и покрај тоа има многу природни лекови кои ја спречуваат оваа болест. За жал денес доминира фармацевтската индустрија […]

Здравје

ЗА ТИЕ СО ЛАДНИ РАЦЕ: Ладните раце се симптом за повеќе болести

Циркулацијата на крвта е начин на кој телото ја одржува топлината. Дури и кога надворешната температура е пониска, ладните раце може само да покажуваат дека вашето тело правилно функционира со цел да ја регулира телесната […]

Здравје

Дознајте каква личност сте според кафето што го пиете

Врстата на кафе која обожавате да ја пиете може да каже многу за вашата личност, покажуваат најновите истражувања. Истражувањето спроведено од клиничкиот доктор Рамани Дурвасула, во кое учествувале 1.000 испитаници пронашло врска помеѓу одредени типови […]

Здравје

ЗАДОЛЖИТЕЛНО: Како да препознате генетски модифицирана храна во маркетите и пазарите!

Принципи: ГМО храната е поубава, округла, посјајна, со изедначена големина, сјајна боја без модрици и оштетувања, без лузни и знаци на расипување. Во природа не сме сите исти. Некој е повисок, некој понизок, некој крупен, […]