Здравје

ЗАДОЛЖИТЕЛНО: Како да препознате генетски модифицирана храна во маркетите и пазарите!

Принципи: ГМО храната е поубава, округла, посјајна, со изедначена големина, сјајна боја без модрици и оштетувања, без лузни и знаци на расипување. Во природа не сме сите исти. Некој е повисок, некој понизок, некој крупен, […]