ДОБРО ГО ПОДНЕСУВА РАЗВОДОТ: Емина Јаховиќ со ново момче

Поп ѕвездата Емина Јаховиќ се чини се подобро ја поднесува одлуката да се разведе од колегата, турската ѕвезда Мустафа Сандал.
Таа во последно време се повеќе излегува и се дружи со пријателите, а вчера решила да посети и една модна ревија во Турција. Друштво и правеле пријателките, но и еден маж со кој направила селфи за социјалната мрежа Инстаграм.
Дали овој маж и е пријател на Емина или нешто повеќе, ќе се види наскоро!