Душата ќе ви се стопли кога ќе видите кој чекало: Бебето застанало на прозорот а тогаш …

Мајката го забележала бебето дека чека нешто на прозорот.

Кога го прашала „Каде е тато“, детето и натаму гледало низ прозор како неговиот татко го паркира автомобилот. Погледнете ја возбудата потоа: