Два хороскопски знаци на кои крајот на оваа недела ќе им биде за паметење

Се ближи крајот на јуни, а за самото финале ѕвездите се распоредиле така што некои ќе имаат малку повеќе среќа од останатите. Погледнете дали вие сте меѓу хороскопските знаци на кои ова ќе им биде недела од соништата.

Сонцето е во Ракот, а Меркур полека, но сигурно се вселува во Лавот, па ова ќе бидат интересни седум дена. Поради тоа што Сонцето прави прекрасен секстил со Уран ќе бидете буквално принудени да му ги покажете на светот своите потенцијали.

Рак

Преполни сте со енергија и се чувствувате полни самодоверба како никогаш до сега.

Сонцето е во вашата прва куќа на личноста, што ве исполнува со светлина и љубов. Застанете малку и пристете се колку работи само сте решиле во текот на претходните година дена и тоа ќе ви биде доста да бидете горди на себе. Иако вие не сте свесни за тоа, многу сте напредувале.

Без разлика дали сте надминале некоја болка, да сте станале поотпорни на удари и побрзо да се опоравувате од неправдата која ви била нанесена, сето тоа заедно е еден голем успех кој никако не би требало да го потценувате. Дозволете да ве обезмат силата и самодовербата затоа што ве чекаат нови предизвици во животот.

Марс исто така се вселил во вашата прва куќа и ве полни со енергија, па би требало да го искористите тоа сега додека имате шанса за уживање, за да се подготвите за она што следува. Многу сте попродуктивни затоа што размислувате со бистра глава.

Меркур влегува во вашата прва куќа на личност на 26 јуни и ќе ви помогне да воспоставите комуниакција измеѓу маветп внатрешнот и надворешно суштество. Ќе ги смирите разумот и емоциите, но и натмау ќе задржувате поголема актерска способност која е дел од вашата харизма и било кои од нив е штета да се отфрлат. Држете се до својот пат во животниот лавирин и искористете ги своите мисли, односно претворајте ги во дела и ќе бидете особено задоволни.

Венера ќе се всели во вашата единаесета куќа на комуникација, така што ќе ви биде многу полесно да се конектирате со околината од вообичаеното. Дружете се со луѓето, затоа што тоа ќе ве исполнува.

Риби

Повторно оживува креативноста во вас.

Сонцето и Марс се во вашата петта куќа, а тоа значи дека повеќе не би требало да се борит епротив тоа да се изразите. Напротив, препуштете се на забавата и уживањето. Не постои лошо време да ја пуштите музиката до крај. Поврзете се со своето внатрешно дете. тоа би бил мал потсетник дека животот во својата суштина е забава и дека тоа е единствено на што вистински треба да му се посветите. Ова е најромантичниот период од годината за вас и искористете го тоа.

Венера прави квадрат со нептун, а сето тоа ќе се случува во вашата прва куќа на личност од 24 јуни па натаму. Поради тоа можеби ќе бидете малку критички настроена кон себе, а всушност за тоа немате никаква причина.