ФОТО: Еве како изгледа преубавата ќерка на Гоце Тодоровски

Гоце Тодоровски е име кое сите генерации го препознаваат најмногу по македонските народни приказни. Тој е еден од златната генерација на актери во Македонија, а пред два дена ја одигра и својата последна претстава во Драмскиот театар каде беше испратен со громогласен аплауз од публиката и колегите, па веќе се пензионираше.

По неговите чекори не оди неговата ќерка Сашенка Тодоровска, но затоа се има посветено на дизајнот.

Ова е убавицата и гордоста на легендарниот Гоце Тодоровски!