Фото: Нив спорот за името не им смета – Македонската пејачка во врска со Грк

Елена Миленковска која си ја проба среќата во Ѕвездите на Гранд, е во врска со момче од Грција. Таа постојано е на релација Скопје-Солун.

Како што пренесува Вистина, таа деновиве отпатува таму да го изненади за роденденот