Фото: Тој клекна и за запроси Лила – нејзиниот одговор е хит

Во квиз шоуто „Се или нешто“ кој е хит на Сител, на ред дојде Ѓоргиче Сенков од Велес, кој пред камерите и присутната публика, собра храброст да ја побара Лила за своја сопруга.

Лила, која иако го стави прстенот на раката, сепак ја одби неговата брачна понуда и духовито му кажа дека подобро е да не го „упропастува“.

Во студиото завладеа смеа.