Исповед на постар маж кој се забавува со млади девојки: Тие не се со мене поради пари

Постари мажи често имаат доста помлади девојки и разликата во годините не ги спречува да уживаат заедно – колку и општеството да ги осудува.

Бизнисменот Макс има 51 година, сопственик е на ланец хотели и терени за голф и веќе неколку години ужива во друштво на млади девојки. Тој одлучил да побара друштво онлајн откако сфатил како функционираат таквите односи. Се придружил на сајт кој ги повзрува успешните мажи со убави млади жени.

Макс признал дека од секогаш го привлекувале помлади девојки, но тоа го чувал во тајност.

– Запознав многу убави и паметни жени кои имаат толку потенцијал да изградат успешна кариера. Имав две долги врски, а моментално сум во уште една. Моето семејство знае дека сакам помлади девојки, но не и начинот на кој ги запознавам, рекол Макс.

Макс вели дека му е важно пријателството и менторството. Сака на патувања девојките да му прават друштво и покрај него да стекнуваат нови искуства и да видат нови места. Тој девојките ги води на разни настани и во шопинг.

ВО ТРЕНД