Карлеуша денес има милиони – за првиот албум позајми пари од оваа пејачка

Денес брои милиони и е една од најпознатите и најплатените пејачки, но за првиот албум, Карлеуша позајми пари од познатата пејачка Драгана Мирковиќ.

Мајката на Јелена, Дивна Карлеуша побарала помош од Драгана Мирковиќ. Дивна од Гага побра 25 000 марки, која ги враќала на рати со години.

Денес Карлеуша има само пофални зборови за Драгана.