Кога тој ќе „удира” на тапан настанува вистинска свадбена веселба:Ова не сте виделе до сега!

Тапанџиите се обично во вториот ред меѓу музичарите, кои некако од позадина го држат ритамот…

Ваков тапанџија не сте виделе до сега. Тапанарот е Ивица „Челик“ Андоновски, од „Челик бенд“.

Со огромна љубов го прави чукањето на тапан, а со тоа секоја свадба ја прави посебна.

Кога ќе се појави тој буквално ја крева атмосферата на свадбата до степен на лудило, а некогаш тоа го прави и со два тапани што е навистина посебно и епско.

Погледнете ги видеата кои се надеваме ќе ве расположат и вас!