Конечно добил унапредување, а вечерта во ресторан сопругата го шокирала (ВИДЕО)

Унапредувањето на работа секогаш е одлична причина за славење, посебно ако е неочекувано. Ако никој друг, барем оние најблиските ќе подготват некој подарок за така голем успех.

Еден маж бил изненаден од својата сопруга. И тоа со подарок кој никако не го очекувал. Отишле во ресторан на вечера, сопругата му ја дала честитка, а потоа и подаркот во кутија без никаква ознака.

Го славеле унапредување, а кога го отпакувал подарокот, ја отворил кутијата на која немало никакви ознаки што се крие во истата. Извадил црни, нови боксерки и резервирано се насмеал. Но, вистинското изненадување било во боксерките. Го шокирало.

Погледнете за што станува збор: