Лила Филиповска се пофали какви велигденски јајца офарбала (ФОТО)

Убавата домаќинка на квизот Се или нешто кој е хит на Сител, Лила Филиповска, се пофали какви велигденски јајца офарбала и каква велигденска магија има во нејзиниот дом.