„Не ми треба багаж, имам палми“ – Ноне доживеа непријатност на аеродром

Некогашната македонска пејачка Ноне Неделковска веќе неколку години живее и работи на брод, а постојано објавува фотографии нд Инстаграм од своите патувања.

Летниот период Ноне го искористи за да се врати во родниот крај и поужива во убавините на Македонија и го прослави 33. роденден.

По одморот замина за Палма де Мајорка, а на Инстаграм своите слебеници ги извести за непријатноста што ја доживеала.

Loading...

Нејзиниот багаж бил изгубен, но се чини дека тоа не ѝ е првпат, па се пошегува:

„Не ми треба багаж, имама палми“.

Loading...