Нека се подготват добро, на овие три хороскопски знаци ова ќе им биде најтешката недела во животот

РАК

Се чувствувате поранливо од претходно и во тоа нема ништо лошо. Се преиспитувате што е тоа што ве прави ранливи и се потсетувате дека постојат уште многу рани кои треба да заздрават. Процесот на излекување нема да се случи така што самите себе ќе се притискате или ќе глумите дека се е како што треба да биде. Ова нека биде ваша шанса конечно да се излечите. Тоа е процес кој нема да се случи преку ноќ.

ЛАВ

Моментално чувствувате токму се. Всушност, се чувствувате поврзан со вашиот свет на фантазијата. Затоа ви е проблем да се социјализирате, да се здржите на разговорите, и да се однесувате како се да е во најдобар ред. Сега се чувствувате како дека е најдобро да ги откажете сите свои планови и максимално да се изолирате. Работете што и да ви порачува вашата интуиција зошто сега мора да посветите внимание на својата духовна страна.

СТРЕЛЕЦ

Loading...

Знаеме дека напуштањето на нешто што вам ви значело не е шега. Знаеме дека мислите дека е доволно да кажете „збогум“ и да продолжите понатаму без да се завртите назад. Сепак ова сценарио е нереално дури и за оптимистичкиот и независен Стрелец, зошто таквите работи не се едноставни. Овој пат ќе бидете вовлечени во минатото и поради тоа немојте да се казнувате. И вие сте човечко суштество. Пуштањето е процес кој сега го учите.

Loading...