Нема да ви се верува колку антитела има Лепа Брена по ревакцинацијата

Балканската музичка ѕвезда Лепа Брена прозборе за вакцинацијата против корона, која таа веќе ја завршила поради своето здравје и здравјето на сите други.

Мегапопуларната пејачка се ревакцинирала со вакцината Фајзер, а за српските медиуми открила дека целото нејзино семејство се вакцинирало.

-Сите во мојот дом се вакцинираа, дури и луѓето кои работат за нас. Секој има право да одлучува што ќе прави. Сакам да гои прегрнам луѓето кои ми се драги и ги сакам, така ја покажувам љубовта“, изјавила Лепа Брена.

Брена направила и тесџт за антитела кој покажал дека 60 годишната пејачка по ревакцинацијата има 18000 антитела.

Loading...