Ако сте родени во некој од овие хороскопски знаци, ова ќе биде ваша недела

Вага

Вашата седмица ќе започне „на големо“ со два дена со Месечина во конјукција. Во понеделник или вторник, може да очекувате некоја прекрасна вест, на работен план. На сентиментален план пак, Венера не е поволна па ќе ви донесе провокативни ситуации кои ќе предизвикаат кавги со саканите. Покажете дека имате разбирање и сигурност во саканите, и се ќе биде добро

Лав

Драги Лавчиња, ова е ваша недела, вие сте ѕвездите! Полни сте со желба и енергија, со Меркур и Марс во конјукција, никој за ништо нема да може да ве спречи, но и ѕвездите работат за вас па ви носат бројни среќни околности.

На работа доаѓаат големи потврди, признанија, ама и нови прилики за деловност, осаобено во првиот дел од неделата. Понеделник и вторник ќе бидат суперсреќни денови.

Близнаци

Оваа недела за вас започнува „на големо“, со прекрасна Месечина во понеделник и вторник која ќе ви даде убави можности и добро расположение.

Меркур и Марс ќе ви гарантираат деловен успех и силна енергија. Ќе бидете најбарани на работното место! Внимавајте само на крајот на неделата – сабота и недела, кога може да бидете нервозни поради лошата Месечина.