Оваа пролет пари ќе им „врнат од небо“ на овие 3 хороскопски знаци

Овие среќнци од денес и наредниот период ќе имаат финансиска добивка:

Бик

Нивната напорна работа ќе биде наградена. Работното место очекува сериозен раст на кариерата. Што и да правите немојте да барате зголемување за време на ретроградната Венера (од 13 мај до 25 јуни). Сепак, доколку не сакате да ризикувате, можете да побарате на 3 август и 15 декември.

Лав.

Во пролетта, може да добиете дополнителен приход во форма на наследство, или само некој великодушно ќе ве награди. Совршени денови за да барате зголемување на плата е 22 април, 25 јуни и 12 октомври.

Loading...

Барајте ја саканата сума и известете го шефот дека не сте доволно платени за работата која ја правите.

Стрелец

Работите ќе бидат многу успешни и парите ќе течат како река.Ако веќе долго време сакате да работите свој бизнис, сега е време.

За да не се коцкате, разговарајте со шефот на еден од овие датуми: 21 јуни, 5 август, 2 септември и 29 декември.

Loading...