Овие женски хороскопски знаци имаат најголеми шанси БОГАТО да се омажат!

ВАГА

Вагите се нежни, чувствителни, ја сакаат љубовта. Тие целосно се предаваат на партнерот кој им значи. Жените во знакот на вага, едноставно зрачат со топлина и привлечност.

Честопати мажите бараат начин како да ги придобијат и неретко се подготвени да ја дадат целата своја заштеда за подароци, како би ја придобиле нејзината доверба!

РИБИ

Сигурно сите сте забележале дека, кога нешто силно ќе посакате, тоа и се остварува! Припадничките на хороскопскиот знак риби, од малечки сонуваат да се омажат богато.

Loading...

Чудно, но најчесто оваа нивна желба им се остварува. Нивната девиза е: “Љубовта не е таа која ќе им обезбеди на моите деца да не умрат од глад.”

БИК

Биковите се жени – “домашари”. Една од најголемите ноќни мори на жената бик, е кога треба да оди, или да и дојдат гости.

Тие, ако не мораат, дури не би оделе ниту на работа! Често, жените бикови, имаат добро ситуирани сопрузи, кои овие нивни желби и им ги остваруваат!

Loading...