По 11 октомври само два хороскопски знаци ќе се збогатат

Два хороскопски знаци ќе може да здивнат кога се во прашањата финансиите. Тоа се:

Бик

По 11 октомври освен редовните месечни примања, ќе добиете и дополнителни финансии. Некој стар и заборавен долг ќе ви биде вратен, а ниту среќата во игрите на среќа нема да ве одмине. Но, внимателно располагајте со нив, бидејќи готовите пари брзо се трошат.

Вага

Вагите од 11 октомври ќе бидат како магнет за пари. За која работа и да се фатат, истата ќе им донесе пари. Дури и посетата кај старите роднини ќе им се исплати. Парите ќе се лепат за нив, а и тие ќе знаат како подолго да ги задржат до себе, но и како да инвестираат со нив.

Loading...
Loading...