Пред 15 години Тања Савиќ го сакаше него: Имаа бурна врска, а не останаа заедно поради ова

<

Дарко Филиповиќ и Тања Савиќ беа во врска во 2005 година која и двајцата се натпреваруваа во „Ѕвездите на Гранд“.

Бурната врска ја прекинаа после неколку месеци зошто Филиповиќ не можел да ја толерира нејзината љубомора. После раскинувањето и двајцата останаа во коректни односи.

Loading...

Пред неколку години и самиот Дарко Филиповиќ и неговата сопруга беа на работ на развод поради аферата која пејачот ја имаше со Тања. Се тргна од тогаш кога Филиповиќ за еден весник рече дека има интимна снимка со пејачката.

Loading...