Сестрата на Тоше објави слика од младоста со нашата поп икона (ФОТО)

Сестрата на Тоше Проески, Дора постојано на својот фејсбук профил објавува стари фотографии со нејзиниот сакан брат.

Таа речиси секој ден објавува песни негови, емотивни статуси за нејзиниот прерано загинат брат, предизвикувајќи силни емоции кај нејзините пријатели.

Таа објави нова фотографија младите години на Тоше, каде што двајцата се гушнати и очигледна е таа љубов помеѓу овие брат и сестра.

Loading...