СО САМО 2 СОСТОЈКИ: Еве како да го обновтте дрвениот мебел дома

Постои лесен и евтин начин да го обновите вашиот дрвен мебел дома.

Се што ви треба е 3/4 шолја масло и 1/4 шолји оцет.

Измешајте ги овие две состојки и ставете дел од смесата на крпа, со која ќе го бришете мебелот.

Избришете ги старите столици и маси или друг дрвен мебел и ќе блеснат.