Тешко е да се поверува дека се работи за ист човек – вака изгледаше пејачот пред 7 години (ФОТО)

Иако Ана и Раста рекле дека постигнале договор околу разумен развод и најавиле мирна разделба, рочиштето е одложено. Имено, Ана и Раста чекале сѐ да легне, да размислат уште еднаш и на својата љубов да ѝ дадат шанса.

Пејачот кој е препознатлив по своите дредови и специфичен стил, пред само 7 години изгледал сосема поинаку. Без дредови и „мафија“ стил.

Кога го објавил спотот за песната „Касно е“ раперот изгледал така што кога ќе го видите нема да поверувате дека станува збор за истиот човек.

Погледнете: