ВИДЕО: Еве за што зборуваа Кејт и Вилијам додека го претставуваа третото кралско бебе

Кејт и Вилијам очигледно зборуваа нешто додека стоја пред болницата и на јавноста и го претставуваа третото бебе, но медиумите не можеа да ги слушнат за што разговараат, но затоа експретите за читање од усни лесно можеа да прочитаат за што зборуваат.

Влијам: Можеш ли?

Кејт: Можам.

Вилијам: Ене еден пар онде мафта.

Кејт: Ајде да се смениме на десно.

Вилијам: Мафни и онде.

Кејт: Да им мафнеме и ним… ветровито е, ќе настине. Че влеземе ли?

Вилијам Секако.