(ВИДЕО) УРЕНБЕСНО: Човекот што не ја чекаше Тамара на аеродром?!

Најретвитнато видео последниве 24 часа е она во кое репортерка на 1тв прашува граѓанин затекнат на Скопскиот аеродром дали ја чека Тамара на враќање од Евровизија.

Одговорот и реакцијата на новинарката е тема на коментари на илјадници на социјалните мрежи.

Loading...