ВИДЕО: На полноќ Елена Ристеска доживеа незаборавен момент

Денес, роденден слави македонскта пејачка Елена Ристеска. Другарките на пејачката од свеќи ги напишаа нејзините иницијали ЕР и запееја роденденска песна. Елена не очекуваше да добие ваков прекрасен подарок од своите драги личности, па очигледно многу се израдува.

Елена на Инстаграм сподели видео, а на своите пријателки им порача дека ги обожава.

Вакви другарки на сите ви посакувам, ме прават посебно среќна… Ги сакам до Јупитер