ВИДЕО: Се тепале и жени и трудници, а еден влетал со автомобил – масовна тепачка го потресе регионот

Во Загреб се случила масовна тепачка во која се пресметале две групи. Имало 20-ина луѓе кои жени, деца и трудници. Се тепале со летви, камења, што им дојде при рака.

Моментот е снимен на камера, а наводно се работи за две фамилии кои имале проблеми од претходно.

Еден од учесниците се качил во автомобил, се залетал и прегазил три лица.