(ВИДЕО) Уште првата ноќ Милојко легна во креветот на друга жена, таа го исфрли, а како реагираше Милијана на тоа

Милијана Богдановиќ и Милојко Божиќ со својата врска, а сега и со учеството во реалното шоу Парови предизвикуваат големо внимание. Тие наидоа на сплетки во шоуто уште првата вечер кога влегоа, а се падна врз стариот Милојко кој има 74 години. Неговата партнерка Милијана има 21 година .

Имено, вереникот на младата Милијана легнал во погрешен кревет, мислејќи дека таму му е местото, а потоа од страна на учесничката Слаѓа Петрович доживеал буквално исфрлување.

-Кој ти рече овде да спиеш. Ајде излегувај надвор-била дрска Петрович.

Милијана се умешала во се, а цимерите брзо се собрале, но безуспешно. Богдановиќ морал да го напушти креветот, со понижувањето кое му се случило уште на старт на учествувањето.

Девојката барала повеќе почит од цимерките, но не наишла на позитивен одговор, па заедно со вереникот се оддалечиле од собата.

-За која почит зборуваш, јас можам мајка да ти бидам, и се нафрлила Слаѓа.